goproMijn aandelen GoPro stonden net bijna 75 procent in de plus. Daar moet ik van mezelf heeeeeel tevreden mee zijn, helemaal als je bedenkt dat ik, toen ik de aandelen net had gekocht, eerst nog een flink verlies had. Dus heb ik tweederde deel van de GoPro’s verkocht.

Waarom niet alles?
Dat is puur uit sentimentele reden. Ik wil gewoon nog heel graag naar dat regeltje in mijn portefeuille blijven kijken, met dat fijne groene getalletje erachter waarop staat dat ik in euro’s nu zelfs 76 procent rendement op de camera’s heb. En dan kan ik op de borrels nog nét even langer opscheppen over domme blondjes die per ongeluk fantaaaaaastisch beleggen (zo lang het goed gaat, tenminste).

Koers GoProEn o ja, ik had eerder ook nog een visie, over een platform, waaruit GoPro advertentieinkomsten zou ontvangen. Maar eerlijk gezegd: het is nu veel te spannend daar nog op te wachten. Bijna 75 procent rendement (het is ‘maar’ 64 procent in dollars), dan mag ik mijn handjes toch dichtknijpen?

Mijn portefeuille vandaag om 16.10 uur (let op dat leuke groene GoPro-regeltje)
2014-09-26 GoPro 76,94

PS: ik wil ook af van Ahold, even kijken of ik het met ietsjes minder verlies, bv 15 procent kan verkopen.

Share Button