Menu Sluiten

GoPro: 75 procent is genoeg (toch?)

goproMijn aandelen GoPro stonden net bijna 75 procent in de plus. Daar moet ik van mezelf heeeeeel tevreden mee zijn, helemaal als je bedenkt dat ik, toen ik de aandelen net had gekocht, eerst nog een flink verlies had. Dus heb ik tweederde deel van de GoPro’s verkocht.

Waarom niet alles?
Dat is puur uit sentimentele reden. Ik wil gewoon nog heel graag naar dat regeltje in mijn portefeuille blijven kijken, met dat fijne groene getalletje erachter waarop staat dat ik in euro’s nu zelfs 76 procent rendement op de camera’s heb. En dan kan ik op de borrels nog nét even langer opscheppen over domme blondjes die per ongeluk fantaaaaaastisch beleggen (zo lang het goed gaat, tenminste).

Koers GoProEn o ja, ik had eerder ook nog een visie, over een platform, waaruit GoPro advertentieinkomsten zou ontvangen. Maar eerlijk gezegd: het is nu veel te spannend daar nog op te wachten. Bijna 75 procent rendement (het is ‘maar’ 64 procent in dollars), dan mag ik mijn handjes toch dichtknijpen?

Mijn portefeuille vandaag om 16.10 uur (let op dat leuke groene GoPro-regeltje)
2014-09-26 GoPro 76,94

PS: ik wil ook af van Ahold, even kijken of ik het met ietsjes minder verlies, bv 15 procent kan verkopen.

5 reacties

 1. Pingback:Hoera! Terug op 19 procent (en de AEX zit weer op 9) | Blondjes Beleggen Beter

 2. Henk Jansen

  Als je nou 100 in plaats van 96 Ahold had gehad, dan had je een call optie kunnen schrijven voor het bedrag waarvoor je ze wel kwijt wilt.

  Niet doen hoor, blijf ver van die opties vandaan, het is bedrog, de spread is te hoog en nog veel meer narigheid. Gewoon een voorbeeld van het soort tips dat je van duurbetaalde adviseurs krijgt.

 3. Gerard

  Lijkt mij dat dit een gouden stier verdient.
  Ik zie echter geen blonde belegger in de lijst van nominatie beleggingsexpert 2014 staan 🙁
  Die tesla is overigens ook aardig “groen”

 4. Marten

  Gefeliciteerd Blondje,

  Heb je nu 10 aandelen ‘gratis’, kun je de filosofie van Buffet mooi mee uitvoeren; kopen (hebben) en houden.

Reacties zijn gesloten.