Menu Sluiten

Bestel een gesigneerd Blondjes Beleggen Beter-boek

Laat Janneke iets in jouw boek schrijven

Bestel een gesigneerd boek

Als cadeau voor iemand anders of gewoon voor jezelf: bestel hier een gesigneerd exemplaar van het boek Blondjes Beleggen Beter.

✓Jouw eigen tekst of laat mij (Janneke) wat verzinnen
✓Past door de brievenbus (thuisblijven hoeft niet)
𝗫 Ik verstuur alleen naar adressen in Nederland

⚠️ Let op: voorraad is laag, levertijd maximaal 2 weken
Ik heb nog maar een paar boeken in huis. Als je nu bestelt kan het gebeuren dat ik geen boek meer heb. Dan kan het maximaal 2 weken duren voor je het boek in huis hebt. Ik mail je even hoe lang het wordt nadat ik je bestelling binnen heb.
Heb je haast? Of woon je niet in Nederland? Bestel dan een boek zonder krabbel bij Bol.com*

Via Bol.com heb je het boek sneller in huis en je betaalt meestal geen verzendkosten (maar dan is het boek niet door mij gesigneerd).

* = Affiliate link. Als je iets koopt via deze link, krijg ik een kleine vergoeding. (Kost jou niets extra.)

Een door mij gesigneerd exemplaar (€ 26,60 incl. verzendkosten) bestel je via de gele knop hieronder.

Denk je dat je niet genoeg geld hebt om te investeren? Of dat beleggen heel ingewikkeld is? Think again: ook jij kunt geld verdienen op de beurs, zonder daar de hele dag mee bezig te zijn of eerst een forse studie te moeten doen.

In het boek Blondjes Beleggen Beter – In 7 stappen naar simpel en succesvol beleggen laat ik zien dat beleggen niet ingewikkeld of tijdrovend hoeft te zijn. Mijn belegde geld verdrievoudigde in acht jaar en als ik dat al voor elkaar krijg, dan jij zeker! Sinds het verschijnen stond het boek 11 weken in de Bestseller 60 van Stichting CPNB en zijn er meer dan 30.000 exemplaren verkocht.

Via de bestelknop op deze pagina kun je een Blondjes Beleggen Beter-boek bestellen met daarin een krabbel en een tekstje van mij. Je kunt zelf aangeven wat ik zal schrijven, of kiezen voor de standaardboodschap.

Wat gebeurt er na je bestelling?

Na betaling zie je een melding dat je betaling gelukt is. Zodra ik het boek verstuur, ontvang je via PostNL een mailtje waarmee je je bestelling kunt volgen. Het boek kan gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.