Menu Sluiten

Bestel een gesigneerd Blondjes Beleggen Beter-boek

Laat Janneke iets in jouw boek schrijven

BESTEL EEN GESIGNEERD BOEK

Als cadeau voor iemand anders of gewoon voor jezelf: bestel hier het boek Blondjes Beleggen Beter en laat er een tekst inzetten door de auteur (Janneke Willemse).

✅ Jouw eigen tekst of laat mij (Janneke) wat verzinnen
✅ Past door de brievenbus (thuisblijven hoeft niet)
✅ Ik signeer en verstuur één keer per week
⚠️ Ik verstuur alleen naar adressen in Nederland


Heb je haast? Of woon je niet in Nederland?
Bestel dan een boek zonder krabbel bij Bol.com*

Een door mij gesigneerd exemplaar bestel je via de knop hieronder.

23,99 + verzendkosten = 25,99

* = De Bol-link is een affiliate link. Als je iets koopt via deze link, krijg ik een kleine vergoeding. (Kost jou niets extra.)

Denk je dat je niet genoeg geld hebt om te investeren? Of dat beleggen heel ingewikkeld is? Think again: ook jij kunt geld verdienen op de beurs, zonder daar de hele dag mee bezig te zijn of eerst een forse studie te moeten doen.

In het boek Blondjes Beleggen Beter – In 7 stappen naar simpel en succesvol beleggen laat ik zien dat beleggen niet ingewikkeld of tijdrovend hoeft te zijn. Mijn belegde geld verdrievoudigde in acht jaar en als ik dat al voor elkaar krijg, dan jij zeker! Sinds het verschijnen stond het boek 11 weken in de Bestseller 60 van Stichting CPNB en zijn er meer dan 30.000 exemplaren verkocht.

Via de bestelknop op deze pagina kun je een Blondjes Beleggen Beter-boek bestellen met daarin een krabbel en een tekstje van mij. Je kunt zelf aangeven wat ik zal schrijven, of kiezen voor de standaardboodschap.

Wat gebeurt er na je bestelling?

Na betaling zie je een melding dat je betaling gelukt is. Zodra ik het boek verstuur, ontvang je via PostNL een mailtje waarmee je je bestelling kunt volgen. Het boek kan gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.