Menu Sluiten

Maandupdate juli – Zucht, jammer…Weer op verlies

Het rendement op mijn beleggingen blijft jojoën: juli ben ik geëindigd met een min van 1,66%. Ik zou er bijna moedeloos van worden, maar ach, ik heb de afgelopen maand niet veel gedaan ook he. En mijn rendement is gelukkig nog altijd beter dan de AEX en de AEX GR, want die staan respectievelijk 9,81% en 8,47% lager dan aan het begin van het jaar.

Zoals een aantal lezers al gemerkt heeft, loop ik achter met het plaatsen van deze update. Ik was lekker naar Duinrell met mijn neefje en nichtje en heb verder zo weinig mogelijk gedaan, op de column voor Telegraaf en opnames voor een nieuw tv-programma na (ik doe mee als panellid) na. Daar heeft dit blog onder geleden, maar ik ben er persoonlijk geweldig van opgeknapt.

De datum van het bericht zet ik op 1 augustus, maar het is nu al 1 september. Ik zal daarom niet een verklarend verhaal houden, want dat is wat flauw, vind je ook niet?

De screenshots met de standen van mijn portefeuille heb ik wel op tijd gemaakt, dus hieronder de standen na het slot van de beurzen op 31 juli 2020:

De grafiek:

De portefeuille:

Het jaar in keiharde euro’s:

8 Comments

    • Blondje

      Ik ben er nog steeds niet goed genoeg ingedoken naar mijn zin. Ik blijf nu zitten tot ik eindelijk een dagje flink heb zitten lezen over Shell, hoop dan een goed besluit te kunnen nemen.

    • Blondje

      Dat lijkt me heeeeel mooi! Hoewel er natuurlijk flinke risico’s zijn, we hebben nu wel gezien dat het lang niet altijd zeker is dat een medicijn wordt goedgekeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *