Menu Sluiten

Een prachtig jaar voor mijn aandelen ★ Bijna 20 procent rendement tot en met oktober

Herfst-pexels-photo-267313Wat een fantastisch jaar is dit toch voor mijn portefeuille! In de eerste 10 maanden van 2017 is mijn belegde geld bijna 20 procent meer waard geworden. Tot en met eind oktober is het rendement op de blonde portefeuille 19,93 % en dat is meer dan het rendement van de AEX (14,53% – hoewel je hier eigenlijk het dividend nog bij moet optellen) en veel meer dan wat je op een spaarrekening krijgt.

Hoewel het buiten herfst is geworden, staat mijn portefeuille nog altijd in volle bloei. Zie de percentages hieronder!

Hieronder zie je de inhoud van mijn portefeuille op 31 oktober 2017:

2017-11-01 Portefeuille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *