Menu Sluiten

Blondjes Beleggen Beter het boek op nummer 19 van de Bestseller 60

Op dinsdag 28 januari verscheen mijn boek Blondjes Beleggen Beter, In 7 stappen naar simpel en succesvol beleggen. Afgelopen woensdag kwam het binnen op plek nummer 19 van de Bestseller 60.

Ik ben benieuwd of het boek in de lijst zal blijven staan. Komende woensdag verschijnt de nieuwe CPNB Bestseller 60, dus die hou ik zeker in de gaten!

Dank je wel voor je bestelling of voor het sturen van een mail of een comment, het is geweldig om de enthousiaste reacties te lezen! Door alle (media-)aandacht voor het boek, kan ik niet op alle berichten reageren. Ook de maandupdate laat nog even op zich wachten. Ik hoop dit binnen een paar weken weer op de rit te krijgen.

1 reactie

  1. Arno van der Maarel

    Beste Janneke, ik heb met veel plezier Jeroen gelezen, en ga het cadeau doen aan mijn 3 (blonde) dochters. Wat ik erg interessant zou vinden is welke kengetallen je in een balans interessant vind. Kun je daar een vervolg over schrijven?

Reacties zijn gesloten.