Menu Sluiten

Blondje neemt een gok en koopt 1 aandeel Adyen

O-oh… ik heb net een enorme gok genomen. Ik logde in en zag dat Adyen 34,5% lager stond na fors tegenvallende cijfers. Die afstraffing is zo enorm groot, dat ik me bijna niet kan voorstellen dat er in de komende maanden niet weer minimaal een procentje bij kan komen vanaf de huidige niveaus.

Niet gehinderd door enige diepgaande kennis over Adyen (ja euh… behalve dan dat ze betalingen faciliteren en de marges nu enorm tegenvallen en dat ze veel geld in groei blijven investeren) heb ik 1 aandeel Adyen gekocht voor €965 plus €8 transactiekosten:

Een gokje met een redelijk bescheiden bedrag in verhouding tot de rest van mijn portefeuille. Omdat het zo leuk is. Speelgeld dus. Of zal het leergeld blijken te zijn?

Het is namelijk wel een tikkie jammer dat de koers op het moment dat ik dit schrijf nóg €15 lager is gezakt.

PS
Toch nog even hè: dit is dus hartstikke risicovol. Ik kan niet voorspellen of dit nog goed komt (niemand natuurlijk). Dus echt geen advies. Nee, echt niet. Mag ik ook niet geven en ik ken jouw situatie niet. Ik deel hier gewoon alleen wat ik zelf doe en ik waag deze gok met een bedrag dat voor mij te overzien is als ik het kwijt raak.Reageren? Dat kan via mail@blondjesbeleggenbeter.nl
Als eerste weten dat ik een nieuw bericht heb geplaatst? Meld je aan voor de gratis mailservice


Naast deze portefeuille met losse aandelen, heb ik er ook een waarin ik met € 500 per maand in ETF’s beleg. Die portefeuille kun je zien als je meedoet met mijn cursus Super Simpel Beleggen.
Bekijk hier alle informatie >Leer Super Simpel Beleggen in ETF’s

Naast deze openbare ‘blonde’ portefeuille heb ik ook een ETF-portefeuille waarin ik beleg met € 500 per maand. Wil je deze portefeuille volgen en leren hoe je zelf ETF’s uitkiest en heel makkelijk een portefeuille bouwt die past bij jou en jouw doelen?

Meld je dan aan voor de online training Super Simpel Beleggen.