Menu Sluiten

Blondje aan kop in de kooplijstjes

Superleuk, ik blijk in meerdere kooplijstjes aan kop te gaan met mijn tips voor 2017.

Ieder jaar vraagt website Belegger.nl aan verschillende experts hun kooptips voor het komend jaar. In dat lijstje ga ik aan kop met ruim 22% rendement.
Lees hier het artikel op Belegger.nl

Bovendien scoort ditzelfde lijstje ook erg goed op een andere website. Beursanalist.eu heeft kooplijstjes uit alle hoeken en gaten opgeduikeld, en vergelijkt die real time met elkaar. Zo kan het gebeuren dat ik met mijn 3 tips nu al geruime tijd de lijst aanvoer en het daarmee zelfs beter doe dan…. Warren Buffett! 🙂

Nou zijn dit natuurlijk maar tips: je geeft er 3 en vervolgens wordt de stand bijgehouden van 1 januari t/m 31 december 2017. Maar gelukkig gaat het ook met mijn échte portefeuille goed. In het eerste kwartaal van dit jaar werd die al 12 procent meer waard. Check hier de laatste inhoud van mijn portefeuille.

Bewaren

Bewaren

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *