Menu Sluiten

Beter dan sparen

2013-10-29 RendementDe afgelopen maanden heb ik niets veranderd in mijn portefeuille en dat heeft de beleggingen goed gedaan. Het rendement tot en met 28 oktober staat op +7,85 procent. Dat is minder goed dan de AEX, die in dezelfde periode een plus van 11 procent boekte. Maar het is ook beter dan de rente die ik op mijn spaarrekening krijg.

Daarom wil ik binnenkort weer meer gaan beleggen. Ik denk erover nog wat aandelen Galapagos bij te kopen – daarvan is de koers inmiddels flink gezakt. En misschien is het tijd om ook wat winst te nemen.

Maar voor het zover is, geniet ik nog even van het onderstaande rijtje. Zie die TomTommetjes toch eens glanzen! Bijna 50 procent hoger! Jammer dat het destijds een gokje was en dat ik er dus niet meer geld in heb gestoken.

2013-10-29 portefeuille

 

1 reactie

Reacties zijn gesloten.