Menu Sluiten

Voor de 8e week in De Bestseller 60

Mijn boek Blondjes Beleggen Beter heeft dit jaar opnieuw De Bestseller 60-lijst van CPNB gehaald. Wat ben ik daar ongelooflijk blij mee! In totaal heeft het boek nu 8 weken tussen (onder andere) de zussen van Lucinda Riley gehangen.

Beleggen hoeft niet eng, ingewikkeld of mega tijdrovend te zijn. Daar kwam ik achter toen ik, na 13 jaar werken als financieel journalist, dat beleggen zelf eens probeerde.

Het startbedrag waarmee ik in 2013 begon, is inmiddels verdrievoudigd. Dat is nog steeds zo, ondanks het verlies op Galapagos gisteren is het totale bedrag op mijn beleggingsrekening op het moment dat ik dit schrijf €60.341,53. (Ik maak zodra ik ben bijgelezen weer een stukje met mijn visie op Galapagos.)

In november verscheen de geactualiseerde versie van mijn boek. Daarin lees je nog iets meer over de effecten van corona op mijn portefeuille. Natuurlijk kun je ook gewoon deze blog-site doorspitten voor de meest actuele standen. Wil je een overzichtelijk verhaal over hoe je dat beleggen handig aanpakt en welke succesfactoren je kunt inzetten? Lees dan het boek: Blondjes Beleggen Beter – In 7 stappen naar simpel en succesvol beleggen⁠ ⁠

blondjesbeleggenbeter.nl/boek⁠ ⁠

4 reacties

  1. Willy

    Ik heb je boek gelezen. Heel veel van opgestoken ,eerdaags ga ik een rekening openen.Heel Spannend ik houd je mails met tips ook goed in de gaten.

  2. Michel

    Hartstikke verdiend! Ik had het boek geleend uit de bibliotheek, maar het was zo leuk geschreven dat ik het daarna heb gekocht 🙂 Ondanks ik nu drie jaar beleg heb ik er wat van opgestoken. Informatief en eenvoudig uitgelegd. Dankje!

  3. Eva

    Van harte gefeliciteerd!!! Ik heb je boek 2 maanden terug gelezen, en het was erg interessant. Ik beleg al een poosje, maar het is altijd goed om een paar nieuwe inzichten te krijgen, en sindsdien houdt ik je website ook af en toe in de gaten. Dus bedankt!! Groeten uit Australie!

Reacties zijn gesloten.