Menu Sluiten

Maandupdate mei: Te vroeg gejuicht, toch weer in de min

Aiii ik heb een beetje te vroeg gejuicht vorige maand. Eind april zag ik weer een heel klein plusje voor dit jaar, maar dat is omgeslagen in een verlies. De standen tot en met eind mei: Blondje -1,17%, AEX -11,91% en AEX GR -10,81%. Wat een teleurstelling.

Van mijn goede voornemens om nu toch eindelijk eens Shell en Disney onder de loep te nemen is ook niets terecht gekomen. Dubbel jammer.

En van het schrijven van deze maandupdate is óók al niets terecht gekomen, tot vandaag. Het is nu 1 juli en ik schrijf dit met terugwerkende kracht. Voor het overzicht plaats ik deze maandupdate toch nog even. Dan zijn de plaatjes van mijn portefeuille en de rendementen in ieder geval makkelijk terug te vinden. Dat dan weer wel.

Van een klein winstje terug naar verlies
Belegd vermogen en het bedrag dat ik dit jaar zag verdampen

De inhoud van mijn portefeuille eind mei 2020

4 Comments

  • Blondje

   Hoi Peter, ik heb 1 ETF in portefeuille, die zie je in het screenshot van mijn portefeuille. Verder op een andere rekening een aantal ETF’s S&P 500, vastgoed, staats- en bedrijfsobligaties. Over waarom ik daartoe ben gekomen vertel ik meer in de online training Super simpel beleggen. Kort gezegd: goede spreiding en lage kosten.

  • Blondje

   Hoi Rick,
   De portefeuille die ik hier publiceer staat bij Binck. Mijn ETF portefeuille zit bij DeGiro. En voor mijn pensioen heb ik Bright Pensioen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *