Menu Sluiten

GoPro voor wat adrenaline

GoProAfgelopen vrijdag was ik te gast in het programma Kopen of Verkopen van Belegger.nl. Daar stond de portefeuille in de min, dus besloot ik wat ‘adrenaline’ toe te voegen in de vorm van GoPro – de maker van actiecamera’s die de dag ervoor naar de beurs was gegaan.

De koers was direct na de beursgang al 31 procent gestegen, dus had ik het vermoeden dat we eigenlijk wat te laat zouden zijn met het kopen van GoPro. Maar gelukkig: sinds de aankoop op vrijdag is de koers nóg weer 22 procent opgeklommen. Voor volgers van Kopen of Verkopen dus heel goed nieuws.

Het enige jammere is dat ik voor de blondjes-portefeuille niet op vrijdag heb gekocht. Boehoe. Maar ik ben ervan overtuigd dat GoPro een leuk bedrijf is met een groeiende omzet, die nog sneller zal groeien als er eenmaal een eigen mediaplatform is opgezet. En dus scoor ik vandaag mijn eigen portie adrenaline en koop ik GoPro op een koers van $ 48,37 (incl. transactiekosten). Nu nagels bijten en hopen dat de koers in korte tijd opnieuw tientallen procenten omhoog surft, in plaats van een snelle skydive naar beneden.

Bekijk hieronder het filmpje met alle koopargumenten: