Menu Sluiten

Eindstand februari: nog ruim 5 procent in de plus

Rendement tm 2018-02-28In februari is het rendement op mijn portefeuille teruggelopen, van ruim 8 procent in januari tot 5,36% eind februari. Dat vind ik, gezien alle commotie op de beurzen en de zorgen over de inflatie in de VS, nog erg meevallen. De AEX staat nu op een verlies ten opzichte van begin van het jaar: -1,65%

De inhoud van mijn portefeuille
Hoewel ik weet dat weinig handelen een goede manier is om de kosten laag te houden, is het wel erg jammer dat ik op deze manier weinig actie te melden heb. Maar hieronder kun je even kijken naar mijn aandelen, en of ze in de plus of de min zijn geëindigd afgelopen maand.

Portefeuille 2018-03-01 om 08.50.08

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *