Menu Sluiten

Eindstand maart: nog 3 procent in de plus

Rendement tm 2018-03-30In maart is het rendement op mijn portefeuille nog verder gezakt. Stond er eind januari nog een plus van ruim 8 procent, eind februari was dat ruim 5 procent en na de maand maart is er nog maar een plusje van 3,03% over. Natuurlijk klamp ik me, vrij irrationeel, vast aan het gegeven dat ik het vergeleken met de AEX nog heel behoorlijk doe. Die staat nu namelijk op een verlies: -2,77%.

Nou ja, doe, dóe… Wat doe ik eigenlijk? Heel weinig. Tijdens een discussie met de mensen van Binck (over hun nieuwe tarieven waarmee ze mensen ‘helpen’), blijk ik in de afgelopen maanden maar 1 transactie te hebben gedaan. Ik ben er vrij tevreden over dat ik een buy & hold-belegger ben, maar ik zou best eens iets meer kunnen doen. Ik heb namelijk nog zo’n 4.000 euro op mijn rekening staan waarover ik nul rendement vang. Da’s niet snugger, natuurlijk.

Zodra ik terug kom van mijn vakantie ga ik een goede bestemming zoeken voor dat geld.

Hieronder nog even de inhoud van mijn portefeuille:

Portefeuille 2018-03-30 om 12.17.24

2 Comments

  1. Hans

    Hallo Blondje, leuk initiatief. Zie het vandaag voor het eerst. ik ben benieuwd wat je met je bitcoins hebt gedaan of gaat doen. Buiten de aanschaf op 30 november kan ik er verder niets over vinden.

    Succes Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *