Menu Sluiten

Verdacht goed (+7,5 procent)

Rendement 2014-06-01Mijn rendement is de afgelopen week nóg verder gestegen: van 6,44% naar 7,5%. En dat terwijl de AEX 1,85% is gestegen sinds het begin van het jaar. Ik begin het een beetje verdacht te vinden; hoe lang kan dit nog doorgaan?

Het is een en al psychologie natuurlijk. Want stel dat ik pas vorige week was begonnen met het kopen van aandelen en dan nu  ruim een procent stijging had gezien… Was ik dan ook zenuwachtig geworden? Welnee, dan had ik in mijn handen geklapt van plezier. Maar nu? Nu ben ik achterdochtig.

Over heel vorig jaar heb ik 7,34 procent koersstijging gehad. Zo geniaal ben ik de afgelopen maanden toch ook niet te werk gegaan? En gaat het nou echt zoveel beter met de bedrijven op dit moment? Volgens mij niet. Ik ga nog even genieten van de groene cijfers in mijn portefeuille, maar ik denk dat er binnenkort echt iets uit moet. Of ben je pas echt een stoere belegger als je blijft zitten?

PS:
Een klein geruststellend bericht vandaag, nu wetenschappelijk bewezen: Blondjes zijn niet dommer

Portefeuille 2014-06-01

1 reactie

Reacties zijn gesloten.