Menu Sluiten

ONLINE TRAINING Super Simpel Beleggen

Nieuw voor alle deelnemers: voortaan 1 jaar lang (12 maanden) toegang tot alle content.
Nieuw voor VIP-deelnemers: vanaf 2021 elk kwartaal een live Q&A waarin je vragen kunt stellen (meedoen kan zolang je toegang tot de training hebt)

★ Als je de training koopt, kun je in je eigen tempo alle video’s bekijken, inclusief de eerder opgenomen Q&A’s en bonussessies.
★ Je hebt 1 jaar lang toegang tot alle content

Zelf beleggen staat al een tijdje op je lijstje, maar toch ben je nog altijd niet écht begonnen

Je ziet misschien dat de beurzen door het coronavirus flink gedaald zijn. Je weet heus wel dat het een mooi instapmoment kan zijn voor de lange termijn, maar toch onderneem je geen actie.

Want waar moet je beginnen? Welke beleggingsrekening is het beste? Hoe weet je of je wel de juiste ETF (indexfonds) koopt? En wanneer koop je dan precies?

Je weet dat het zo moeilijk niet hoeft te zijn, maar je moet het wel even dóen. Maar als je eerlijk bent heb je bar weinig zin om dit soort dingen uit te zoeken. Je klapt al dicht bij de gedachte.

Wat zou het fijn zijn als iemand je even precies liet zien wat de eerste stappen zijn om je geld voor je aan het werk te zetten op de beurs. Daarna kun je het zelf wel. Het is net als toen je leerde fietsen: je wilt iemand die even het eerste stukje met je meerent.

Super Simpel Beleggen:
Online trainingsprogramma voor iedereen die zelf wil beleggen, maar (nog steeds) niet is begonnen.

✔︎ Nieuwe online training te bekijken waar en wanneer jij wilt
✔︎ Bouw met hulp van het blondje je eigen portefeuille van ETF’s
✔︎ Laat je geld sneller groeien dan op een spaarrekening

Na afloop van deze training heb je:
✔︎ een geschikte beleggingsrekening geopend
✔︎ je eerste ETF’s gekocht
✔︎ en kun je simpel zelf je geld voor je laten werken, zonder dat het veel tijd kost

★ Als je de training koopt, kun je in je eigen tempo alle video’s bekijken, inclusief de eerder opgenomen Q&A’s en bonussessies.
★ Je hebt 1 jaar lang toegang tot alle content (geldt ook als je al gekocht hebt)

Ik werkte al 13 jaar als financieel journalist, voordat ik zelf durfde te starten met beleggen.

Maar dat ging niet vanzelf. Ik moest mezelf echt een zetje geven. Het geld stond al wel op de rekening, maar welk aandeel moest ik nou uitkiezen?

Achteraf blijkt dat ik prima aandelen heb uitgekozen die mij zeer hoge rendementen hebben opgeleverd. Mijn startbedrag van 20.000 euro was in 7 jaar verdrievoudigd. Daar heeft de coronacrash een tijdje flink wat vanaf geknabbeld, maar inmiddels zijn mijn beleggingen weer bijna 60.000 euro waard.

Beleggen in individuele aandelen, die je stuk voor stuk uitkiest, kost tijd. Risico-analyses maken, stukken lezen, cijfers bekijken. Daar moet je maar zin in hebben.

Beleggen kan een stuk simpeler en in een stuk minder tijd. Door te beleggen in het ‘marktgemiddelde’. Oftewel: in ETF’s.

Maar ja: wie heeft er zin om al die ETF’s door te ploegen op zoek naar de juiste? En hoe weet je überhaupt waar je op moet letten?

In de afgelopen 20 jaar heb ik zoveel geleerd op de beurs, dat ik prima weet waarop je moet letten. Ik ploeg de ETF-berg graag voor je door en maak een lijstje waarin je je geld kunt steken voor de lange termijn. Zodat je geld eindelijk voor jou gaat werken, in plaats van alleen maar andersom.

Van 1900 tot 2017 was het rendement op wereldwijde aandelen gemiddeld 8% per jaar. Obligaties leverden net geen 5% per jaar op. Je geld groeit dan nog altijd veel sneller dan op de spaarrekening, waar de rente nul is.

Ik laat je zien hoe je de juiste beleggingsrekening uitkiest, hoe je bepaalt welke ETF’s bij je passen én ik beantwoord je vragen tijdens wekelijkse live Q&A’s.

Vragen over individuele aandelen zal ik niet beantwoorden. Deze training gaat over de basisprincipes van beleggen, de praktische uitvoering en beleggen in pakketjes van beleggingen (ETF’s). Omdat dat nou eenmaal voor de meeste mensen de makkelijkste oplossing is.

Kies je voor de VIP-versie, dan krijg je ook toegang tot de live Q&A’s. Ieder kwartaal is er zo’n sessie. Daarin gaan we de portefeuille aanpassen als dat nodig is en kun je al je vragen stellen.

Hieronder zie je de verschillen tussen de twee pakketten. Kies jij voor Basic of voor VIP?

SUPER SIMPEL BELEGGEN BASIC**

€99

✔︎ 8 Videolessen over Super simpel beleggen
(Duur videolessen: totaal 4 uur 27 min)
✔︎ Extra expertvideo: Alles over beleggingsrekeningen
✔︎ Extra expertvideo: Alles over ETF’s

✔︎ 6 x Opname van de wekelijkse Q&A
✔︎ 4 x Bonusvideo:
1. Hoe analyseer je een aandeel?
2. Alles over turbo’s
3. Duurzaam beleggen
4. Rijk leven door bewust uitgeven

✔︎ 1 jaar lang toegang tot alle content van de training via de trainingssite zodat je alles rustig kunt bekijken

 ✖︎ Zonder live Q&A’s (online terugkomsessies)

 

SUPER SIMPEL BELEGGEN VIP**

€148,50

✔︎ 8 Videolessen over Super simpel beleggen
(Duur videolessen: totaal 4 uur 27 min)
✔︎ Extra expertvideo: Alles over beleggingsrekeningen
✔︎ Extra expertvideo: Alles over ETF’s

✔︎ 6 x Opname van de wekelijkse Q&A
✔︎ 4 x Bonusvideo:
1. Hoe analyseer je een aandeel?
2. Alles over turbo’s
3. Duurzaam beleggen
4. Rijk leven door bewust uitgeven

✔︎ 1 jaar lang toegang tot alle content van de training via de trainingssite zodat je alles rustig kunt bekijken

✔︎ Ieder kwartaal, zo lang je toegang hebt (1 jaar) een nieuwe live Q&A (online terugkomsessie), om de vragen te stellen waar je nog mee zit. (Alleen voor VIP-deelnemers)

** Prijzen zijn inclusief btw. Je ziet dus het totaalbedrag wat je afrekent.

Meld je nu aan voor Super Simpel Beleggen Basic of VIP via onderstaande buttons:

Wil je eerst nog graag iets weten over de training voor je beslist?
Lees eerst de veelgestelde vragen hieronder. Antwoord niet gevonden? Mail dan naar mail@blondjesbeleggenbeter.nl

Huh? Eén jaar lang toegang tot de training? Dat is nieuw! Geldt dat ook voor mij?
Ja, dat geldt voor iedereen die de training koopt of al gekocht heeft. Vanaf het moment dat je gekocht hebt, krijg je voortaan 1 jaar lang (12 maanden) toegang tot alle content.

Wat zijn live Q&A’s precies?
Live Q&A’s zijn webinars die je via je laptop (of smartphone) kunt bekijken. Je ziet en hoort mij, maar je bent zelf niet in beeld. Wel kun je via de chat (of mail vooraf) vragen stellen, die ik zoveel mogelijk zal beantwoorden tijdens de live Q&A. De live Q&A’s organiseer ik via de (door mij betaalde) versie van Zoom. Na afloop publiceer ik de opname van de live Q&A op de trainingssite, zodat je die rustig kunt terugkijken, ook als je er niet live bij kon zijn.

Zijn de live Q&A’s exclusief voor VIP-deelnemers?
Ja, alleen VIP-deelnemers kunnen live meedoen aan de Q&A’s en/of van tevoren vragen stellen.

Wanneer zijn de live Q&A’s?
Op 15 januari 2021 om 15.00 uur staat de volgende live Q&A’s gepland. Daarna is er ieder kwartaal een nieuwe live Q&A. De data van die sessies zal ik steeds enkele weken van tevoren bekendmaken.

Heb je je aangemeld maar geen bevestiging ontvangen? Check je spamfolder!
Heb je je aangemeld, betaald en nog geen bevestiging ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder. Vooral bij mensen met gmail komen mijn mails niet altijd aan. Voeg a.j.b. mail@blondjesbeleggenbeter.nl toe aan je contacten.

Verschilt deze training veel van wat je al in je boek hebt geschreven?
In mijn boek leg ik uit hoe je kunt beginnen met beleggen. Ik behandel daarin heel veel verschillende onderwerpen. In de training ga ik dieper in op hoe je zelf een portefeuille kunt opbouwen en hoe je periodiek kunt beleggen met ETF’s. Die ETF’s (indextrackers) kun je zelf uitkiezen en ik laat zien hoe dat moet. Ook geef ik je een selectie van ETF’s die voor de meeste mensen geschikt zijn om een mooi bedrag voor later mee op te bouwen.
Een extra voordeel van de VIP-training is dat je me heel veel vragen kunt stellen tijdens de live Q&A’s (online ‘terugkomdagen’). Dus kom je ergens niet uit, dan ben ik er.

Ga je vertellen hoe je aandelen van individuele bedrijven kunt selecteren? En hoe je kunt beleggen met opties, futures, turbo’s, technische analyse etc?
Nee, de training is bedoeld voor (beginnende) beleggers die op lange termijn willen beleggen op de allersimpelste manier: periodiek beleggen met ETF’s (indexbeleggen). Dit onderwerp is uitgebreid aan bod gekomen tijdens de extra sessie met Jim Tehupuring van Probeleggen, de opname daarvan kun je bekijken als je bent ingelogd.