Menu Sluiten

Extra

bonus & Expert video’s

Schulden, sparen en financiële vrijheid – met Renée Lamboo

Renée Lamboo (PorteRenee.nl) vertelt hoe ze een schuld van 40.000 euro wegwerkte om daarna 100.000 euro bij te sparen. Ook deelt ze haar ervaringen met indexbeleggen bij Meesman, DeGiro en Brand New Day.

Duurzaam beleggen en waarom vrouwen beter zijn met geld – met Judith Sanders

Judith Sanders is beleggingsstrateeg bij ABN AMRO met als speciaal aandachtsgebied duurzaam beleggen. Ook schreef ze het boek ‘Zal ik het anders doen?’ over vrouwen en geld. In deze video hoor je waar je op kunt letten als je duurzaam wilt beleggen. 

Alles over turbo’s – met Jean-Paul van Oudheusden

Jean-Paul van Oudheusden (MarketsAreEverywhere.com) stond aan de wieg van de turbo, een beleggingsproduct waarmee je versneld kunt profiteren van een stijging of daling van een onderliggende waarde als een aandeel of bijvoorbeeld de olie- of goudprijs. In deze sessie hoor je hoe turbo’s werken en hoe je ze kunt gebruiken om verstandig mee te beleggen.

Hoe analyseer je een aandeel? – met Jim Tehupuring

Jim Tehupuring (voorheen Probeleggen, nu 1 Vermogensbeheer) staat bekend om zijn heldere visie op beleggen en zijn analyses van verschillende individuele bedrijven. Hoe hij tot zijn mening komt, vertelt hij in deze bonussessie. Hoe bepaal je of je een aandeel wel of niet wilt kopen? Hoe pak je dit aan en waar vind je informatie?

Alles over beleggingsrekeningen – met Bart Spronk

Bart Spronk van Finner.nl weet alles van de kleine lettertjes en de voorwaarden van beleggingsrekeningen. Speciaal voor ons maakt hij een eenvoudige top 3 van de beste beleggingsrekeningen voor ETF-beleggers. We bespreken de criteria waarop je een rekening kunt uitkiezen en beantwoorden vragen over het kiezen van de juiste rekening.oe werkt Super simpel beleggen? Hoeveel geld heb je er voor nodig en welke beleggingsrekening is het meest geschikt? Dat hoor je in deze video.

Alles over ETF’s – met Martijn Rozemuller

Martijn Rozemuller is de ‘maker’ van de TOF, de ETF die niet alleen in aandelen, maar ook in obligaties belegt. Hij weet alles van verstandig beleggen en alles van ETF’s, dus bekijk deze bonussessie en word wijzer met alle kennis van deze expert!

Toegang voor 1 persoon

Dit is jouw persoonlijke deelnemerspagina voor Super simpel beleggen: jouw toegang is geldig voor 1 persoon. Houd deze pagina en het wachtwoord alleen voor jezelf deel ze niet met iemand anders. De inhoud van dit programma – dus alle video’s, Q&A’s, pdf’s etc – is alleen voor jou. Er rust auteursrecht op, dus je mag ze niet delen met anderen