online training

ook jij kunt
super simpel beleggen

 Blijf meekijken met EeN echte ETF-portefeuille

 

Als je ervoor kiest om nog een jaar mee te doen aan de Super Simpel Beleggen, profiteer je het komende jaar van alle vernieuwingen in de online training, maar je betaalt veel minder dan anders. Zo kun je een echte ETF-portefeuille met maandelijkse (video-)updates blijven volgen en krijg je ook toegang zodra de online training opnieuw gemaakt is (de planning is dat dat vanaf maart 2023 zal zijn).
Voor Basic betaal je € 69 (normaal € 99) of kies de VIP-versie met Q&A’s en twee persoonlijke gesprekken met Janneke voor € 109 (in plaats van € 279).

Kijk hieronder of het wat voor je is, of weet je al genoeg?

Online training voor iedereen die wil beleggen, maar nog (steeds) niet is begonnen. Leer hoe je makkelijk beleggingen kiest waarin je nog jaren kunt beleggen, in weinig tijd en met een grote kans op een mooi rendement.

✔︎ Online training
✔︎ Te volgen waar en wanneer jij wilt
✔︎ Start nu en laat je geld voor jóu werken in plaats van andersom

✔︎ Met voorbeelden van geschikte ETF’s (mandjes)
✔︎ 1 jaar toegang, stopt automatisch
✔︎ Speciale voordelen voor VIP-deelnemers

je wilt beleggen, maar hoe begin je?

Zelf beleggen staat al een tijdje op je lijstje, maar toch ben je nog altijd niet écht begonnen

Toen de beurzen daalden door het coronavirus, had je eigenlijk willen starten met beleggen. Je ziet hoe anderen die toen zijn begonnen, op hoge winsten staan.  Maar ja, staan de koersen nu niet véél te hoog om nog te starten? Is het niet beter om nog even te wachten op een volgende dip?

Natuurlijk weet je wel dat, als je voor de lange termijn wilt beleggen, NU het beste moment is om in te stappen.

Liever vandaag beginnen dan morgen, goed spreiden en je geld heel lang belegd laten.  Toch onderneem je nog altijd geen actie.

Want waar moet je beginnen? Welke beleggingsrekening is het beste? Hoe weet je of je wel de juiste ETF (indexfonds) koopt? En wanneer koop je dan precies?

 

Het is niet moeilijk, maar je moet het wel even dóen. Als je eerlijk bent heb je bar weinig zin om dit soort dingen uit te zoeken. Je klapt al dicht bij de gedachte.

Wat zou het fijn zijn als iemand je even precies liet zien wat de eerste stappen zijn om je geld aan het werk te zetten op de beurs.

Daarna kun je het zelf wel. Het is net als toen je leerde fietsen: je wilt iemand die even het eerste stukje met je meerent.

IK VOND HET OOK LASTIG OM TE STARTEN

Ik werkte al 13 jaar als financieel journalist, voordat ik durfde te starten met beleggen. Maar dat ging niet vanzelf. Ik moest mezelf echt een zetje geven. Het geld stond al wel op de rekening, maar welk aandeel moest ik nou uitkiezen?

Achteraf blijkt dat ik prima aandelen heb uitgekozen die hoge rendementen hebben opgeleverd. Mijn startbedrag van 20.000 euro was na 7 jaar verdrievoudigd.

Je hoeft niet te beleggen zoals ik het deed.
Beleggen kan een stuk simpeler en in veel minder tijd.

Ik belegde lange tijd alleen in individuele aandelen, die je stuk voor stuk uitkiest. Op die manier beleggen kost tijd. Risico-analyses maken, stukken lezen, cijfers bekijken. Daar moet je maar zin in hebben. Ik vind dat leuk, maar je hoeft het niet te doen zoals ik.

Beleggen kan een stuk simpeler en in veel minder tijd. Door te beleggen in het ‘marktgemiddelde’. Oftewel: in ETF’s, die ook wel indextrackers worden genoemd. Sinds een paar jaar heb ik een tweede beleggingsrekening, waarop ik lekker simpel iedere maand beleg in ETF’s. Kost me veel minder moeite.

Maar ja: je moet aan het begin wel even bepalen waar je precies in wilt beleggen en met welk deel van je geld. Wie heeft er zin en tijd om al die ETF’s door te ploegen op zoek naar de juiste? En hoe weet je überhaupt waar je op moet letten? Of hoeveel geld je waarin steekt en wanneer?

In de afgelopen 20 jaar heb ik zoveel geleerd op de beurs, dat ik weet waarop je moet letten bij het maken van een goede selectie. Ik ploeg de ETF-berg graag voor je door en maak een lijstje waarin je je geld kunt steken voor de lange termijn. Zodat je geld eindelijk voor jou gaat werken, in plaats van alleen maar andersom.

 

in de cursus ontdek je…

Hoe leuk beleggen is

Met beleggen kun je je dromen realiseren.  En het volgen van het nieuws wordt zoveel leuker als je er als belegger naar kijkt. 

Dat goed beleggen niet veel tijd kost

Hele dagen achter een scherm? Nergens voor nodig. Gewoon één keer instellen en daarna zoveel mogelijk automatiseren. 

Hoe je belegt op de manier die bij jou past

Super Simpel Beleggen is beleggen in ETF’s, ook wel: indexfondsen. Die zijn er in zoveel soorten dat er zeker ook iets is wat helemaal bij jou past.

Hoe je de juiste beleggingen selecteert

Ik geef je een voorbeelden en laat zien hoe ik tot die keuze kom. Ook laat ik zien hoe je precies die beleggingen koopt.

wat levert beleggen op?

Van 1900 tot 2017 was het rendement op een mandje wereldwijde aandelen gemiddeld 8% per jaar. Obligaties leverden net geen 5% per jaar op. Dit is natuurlijk geen zekerheidje, maar vaak blijkt: als je jarenlang achter elkaar belegt in veel verschillende beleggingen, dan groeit je geld sneller dan op de spaarrekening, waar de rente nul is. (Overigens moet je áltijd een spaarbuffer hebben, altijd!)

dit zeggen de deelnemers:

Meer dan 815 mensen hebben de cursus Super Simpel Beleggen gevolgd. Dit is wat zij erover zeggen:

Testimonial-Super-Simpel-Beleggen
Testimonial2SuperSimpelBeleggen
TestimonialviamailSuperSimpelBeleggen
Testimonial4Supersimpelbeleggen

Dit krijg je als je meedoet

Na je aanmelding kun je direct beginnen met het bekijken van alle video’s over de Super Simpel Beleggen-methode. Je hoeft dus nergens op te wachten!. 

8 Videolessen

Alles wat je weten over Super Simpel Beleggen in 8 video’s. De modules heten: Kickstart,  Is dit het juiste instapmoment, Hoe werkt Super Simpel Beleggen,  De Super Simpel Beleggen-selectie, Zo doe je dat: ETF’s kopen,  Zo maak je je eigen selectie,  Tips waarmee je verder kunt. Als je ze alle 8 bekijkt kost het je ongeveer 4 uur.

4 Bonusvideo’s

Over duurzaam beleggen, financiële onafhankelijkheid, turbo’s en het analyseren van individuele aandelen. 

2 Extra expertvideo’s

Martijn Rozemuller van VanEck ETF’s vertelt je alles over ETF’s en Bart Spronk van Finner geeft alle ins en outs over beleggingsrekeningen. 

9 Opgenomen Q&A’s

Handig: video’s waarin ik veel vragen beantwoord die eerder door andere deelnemers zijn gesteld.

De Super Simpel Beleggen-selectie (Pdf)

Dit is een speciale selectie van ETF’s, waarin je nog jaren Super Simpel kunt beleggen. Met ISIN-codes en uitleg om ook zelf zo’n selectie te kunnen maken.

Voor de vips: live Q&A’s

Als VIP-deelnemer kun je me ieder kwartaal al je vragen stellen tijdens live Q&A’s. Dat zijn vragenuurtjes via Zoom. De Q&A’S worden ook opgenomen op video, zodat je ze altijd nog achteraf kunt bekijken.

Voor de vips: 2 persoonlijke calls met Janneke

Als VIP krijg je twee keer een (video-)belafspraak van 30 minuten met mij. Daarin kun je me vragen wat je wilt. Gewoon een half uurtje praten kan natuurlijk ook. Je krijgt een link naar mijn agenda en daarin kun je zelf een afspraak plannen op een moment dat jou uitkomt.

Besloten Facebookgroep

Hier kun je contact leggen met andere deelnemers van Super Simpel Beleggen en elkaar vragen stellen en verder helpen. (Deelname is natuurlijk niet verplicht.)

Updates en aanvullingen

Ik kijk regelmatig of het nodig is om iets aan de training aan te passen. Je krijgt bericht zodra er iets is gewijzigd, bijvoorbeeld als de SSB-selectie verandert.

1 jaar toegang tot alles

Als je de training koopt, kun je alles in je eigen tempo bekijken en nog eens terugkijken. Je hebt daarvoor 1 jaar (12 maanden) lang de tijd. Ruim voordat je toegang afloopt, krijg je een mail zodat je kunt checken of je alles hebt gezien.

Blondjes Excel en werkboek

Zo kun je handig het rendement en de verdeling van je portefeuille bijhouden. In het werkboek staan alle opdrachten van de afgelopen Live! Week.

Kies je Basic of vip?

Basic:
In 8 video’s laat ik je precies zien hoe Super Simpel Beleggen werkt. Je ziet hoe je ETF’s uitzoekt, hoe je ze precies koopt op de beurs, je krijgt een door mij gemaakte Super Simpel Beleggen-selectie van ETF’s, bonusvideo’s en extra expertvideo’s.
VIP:
Bovenop alles wat je in de Basic-versie krijgt, kun al je vragen stellen tijdens exclusieve live Q&A’s. En je krijgt twee keer een persoonlijke (video-)call met mij. Hierin kun je me alles vragen. Deze 1-op-1-gesprekken zijn op momenten die jou uitkomen.

doe nog een jaar mee met
SUPER SIMPEL BELEGGEN

De prijzen zijn inclusief 21% btw, dus wat je ziet = wat je betaalt.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen deze training en je boek?

In het boek Blondjes Beleggen Beter leg ik uit hoe je kunt beginnen met beleggen. Ik behandel daarin heel veel verschillende onderwerpen. In de training ga ik dieper in op hoe je zelf een portefeuille kunt opbouwen en hoe je periodiek kunt beleggen met ETF’s. Die ETF’s (indextrackers) kun je zelf uitkiezen en ik laat zien hoe dat moet. Ook geef ik je een selectie van ETF’s die voor de meeste mensen geschikt zijn om een mooi bedrag voor later mee op te bouwen.
Een extra voordeel van de VIP-training is dat je me heel veel vragen kunt stellen tijdens de live Q&A’s (online ‘terugkomdagen’). Dus kom je ergens niet uit, dan ben ik er.

Ga je vertellen hoe je aandelen van individuele bedrijven kunt selecteren? En hoe je kunt beleggen met opties, futures, turbo’s, technische analyse etc?

Nee, de training is bedoeld voor (beginnende) beleggers die op lange termijn willen beleggen op de allersimpelste manier: periodiek beleggen met ETF’s (indexbeleggen). Dat is de manier van beleggen die voor de meeste mensen geschikt is.
Een goed gespreid mandje van beleggingen heeft grote kans om in de loop van de tijd meer waard te worden. Wat één enkel specifiek aandeel zal gaan doen, is lastig te voorspellen.
Maar oké, omdat er zoveel vragen over kwamen zit er in de training toch een bonusvideo waarin vermogensbeheerder Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer) uitgebreid uitlegt hoe híj het selecteren en beoordelen van individuele aandelen aanpakt.
En over beleggen met turbo’s is er de bonusvideo met Jean-Paul van Oudheusden, die de turbo heeft uitgevonden.

Beleg je zelf ook in ETF’s? Ik zie in je blogs alleen je portefeuille met individuele aandelen!

Ja, behalve een potje met individuele aandelen, heb ik ook een potje met ETF’s. Daarmee beleg ik op de manier die ik in Super Simpel Beleggen uitleg.
Die ETF-portefeuille houd ik exclusief voor de cursisten van Super Simpel Beleggen. De blonde beleggingsportefeuille waarin ik in individuele aandelen beleg, is al sinds 2013 te bekijken via deze blogsite BlondjesBeleggenBeter.nl. Ondanks mijn beleggingssucces kan en mag ik over beleggen in individuele aandelen geen cursus kan geven: ik weet ook niet hoe dit de komende jaren zal uitpakken. Daarom gaat deze cursus over beleggen op de Super Simpel Beleggen-manier: dat is met gebruik van ETF’s en voor de meeste mensen de beste en makkelijkste manier om een mooi bedrag voor later mee op te bouwen. 

Wat zijn live Q&A's precies?

Live Q&A’s zijn webinars die je kunt bekijken via je laptop, smartphone of ander apparaat met een internetverbinding. Je ziet en hoort mij, maar je bent zelf niet in beeld. Wel kun je via de chat (of mail vooraf) vragen stellen, die ik zoveel mogelijk zal beantwoorden tijdens de live Q&A. De live Q&A’s organiseer ik via de (door mij betaalde) versie van Zoom. Na afloop publiceer ik de opname van de live Q&A op de trainingssite, zodat je die rustig kunt terugkijken, ook als je er niet live bij kon zijn.

Zijn de live Q&A's exclusief voor VIP-deelnemers?

Ja, alleen VIP-deelnemers kunnen live meedoen aan de Q&A’s en/of van tevoren vragen stellen.

Mag ik als Basic-deelnemer vragen stellen?

Nee, als je voor de Basic-versie kiest doe je de online training zonder mijn hulp. Wel krijg je toegang tot de opgenomen Q&A’s met de vragen van de VIP-deelnemers.

Wanneer zijn de live Q&A's voor vips?

Op 15 april 2021 en 15 juli om 15.00 uur staan de volgende live Q&A’s gepland. Daarna is er ieder kwartaal een nieuwe live Q&A. De data van die sessies krijg je als VIP steeds enkele weken van tevoren via de mail.

Huh? 1 jaar toegang tot de training? Dat is nieuw! Geldt dat ook voor mij?

Ja, dat geldt voor iedereen die de training koopt of al gekocht heeft. Vanaf het moment dat je gekocht hebt, krijg je voortaan 1 jaar lang (12 maanden) toegang tot alle content.

Ik wil de online training cadeau geven. Kan dat?

Ja, dat kan. Je bestelt en betaalt op jouw naam en met jouw gegevens. Jij ontvangt dan per mail de factuur en de inloggegevens. Als je me daarna een mailtje stuurt, zet ik de online training op de naam en het e-mailadres van jouw vriend of vriendin en ontvangt hij of zij nieuwe inloggegevens.

Mail naar mail@blondjesbeleggenbeter.nl, vermeld naam, e-mailadres en de datum waarop de online training moet worden overgezet en het komt in orde.

Het enige wat jij hoeft te doen is een leuke kaart of foto naar het feestvarken sturen om te laten weten dat er een leuk cadeautje van je aankomt. Maar dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten ?

Krijg ik een factuur?

Ja, je krijgt nadat je betaald hebt meteen een bevestiging van je aanmelding en een link naar een factuur die je kunt opslaan voor je administratie.

Wanneer krijg ik mijn login-gegevens?

Direct na je aanmelding krijg je een mail met je inloggegevens, zodat je meteen kunt beginnen. Heb je deze mail nog niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. Vooral bij mensen met Gmail komen mijn mails niet altijd aan. Voeg a.j.b. mail@blondjesbeleggenbeter.nl toe aan je contacten.

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Wil je graag nog iets weten voor je beslist? Stuur dan gerust een mail naar mail@blondjesbeleggenbeter.nl 

mensen zijn gestart met super simpel beleggen