Menu Sluiten

ONLINE TRAINING Super simpel beleggen (BETA)

GESLOTEN: je kunt je niet meer aanmelden voor de betaversie van deze online training. Meteen horen wanneer de inschrijving weer open gaat? Meld je dan aan voor de gratis mailservice

Super simpel beleggen (BETA):
Online trainingsprogramma voor iedereen die zelf wil beleggen, maar (nog steeds) niet is begonnen.

✔︎ NIEUWE online training te bekijken waar en wanneer jij wilt
✔︎ Bouw met hulp van het blondje je eigen portefeuille van ETF’s
✔︎ Laat je geld sneller groeien dan op een spaarrekening
Na afloop van deze training heb je:
✔︎ een beleggingsrekening geopend
✔︎ je eerste ETF’s gekocht
✔︎ en kun je simpel zelf je geld voor je laten werken

Zelf beleggen staat al een tijdje op je lijstje, maar toch ben je nog altijd niet écht begonnen

Je ziet misschien dat de beurzen door het coronavirus flink gedaald zijn. Je weet heus wel dat het een mooi instapmoment kan zijn voor de lange termijn, maar toch onderneem je geen actie.

Want waar moet je beginnen? Welke beleggingsrekening is het beste? Hoe weet je of je wel de juiste ETF (indexfonds) koopt? En wanneer koop je dan precies?

Je weet dat het zo moeilijk niet hoeft te zijn, maar je moet het wel even dóen. Maar als je eerlijk bent heb je bar weinig zin om dit soort dingen uit te zoeken. Je klapt al dicht bij de gedachte.

Wat zou het fijn zijn als iemand je even precies liet zien wat de eerste stappen zijn om je geld voor je aan het werk te zetten op de beurs. Daarna kun je het zelf wel. Het is net als toen je leerde fietsen: je wilt iemand die even het eerste stukje met je meerent.

Tot 20 maart 2020 om 17:00 uur krijg je een waanzinnige korting van 60%. Reden: de training is nog niet gemaakt.
★ Vanaf maandag 30 maart 2020 neem ik de training op. Je ontvangt elke video zodra die klaar is.
★ BETA-deelnemers krijgen toegang tot de live sessie op 8 april waarin je veel vragen kunt stellen. BETA-VIP-deelnemers kunnen ook op 3 april al live vragen stellen én krijgen twee online terugkomsessies.

Ik werkte al 13 jaar als financieel journalist, voordat ik zelf durfde te starten met beleggen.

Maar dat ging niet vanzelf. Ik moest mezelf echt een zetje geven. Het geld stond al wel op de rekening, maar welk aandeel moest ik nou uitkiezen?

Achteraf blijkt dat ik prima aandelen heb uitgekozen die mij zeer hoge rendementen hebben opgeleverd. Mijn startbedrag van 20.000 euro was in 7 jaar verdrievoudigd. Daar heeft de coronacrash op dit moment trouwens weer een hoop van afgeknabbeld, maar ik ben nog altijd zeer tevreden met de 50.000 euro die mijn beleggingen nu waard zijn.

Beleggen in individuele aandelen, die je stuk voor stuk uitkiest, kost tijd. Risico-analyses maken, stukken lezen, cijfers bekijken. Daar moet je maar zin in hebben.

Beleggen kan een stuk simpeler en in een stuk minder tijd. Door te beleggen in het ‘marktgemiddelde’. Oftewel: in ETF’s.

Maar ja: wie heeft er zin om al die ETF’s door te ploegen op zoek naar de juiste? En hoe weet je überhaupt waar je op moet letten?

In de afgelopen 20 jaar heb ik zoveel geleerd op de beurs, dat ik prima weet waarop je moet letten. Ik ploeg de ETF-berg graag voor je door en maak een lijstje waarin je je geld kunt steken voor de lange termijn. Zodat je geld eindelijk voor jou gaat werken, in plaats van alleen maar andersom.

Van 1900 tot 2017 was het rendement op wereldwijde aandelen gemiddeld 8% per jaar. Obligaties leverden net geen 5% per jaar op. Je geld groeit dan nog altijd veel sneller dan op de spaarrekening, waar de rente nul is.

Ik laat je zien hoe je je beleggingsrekening uitkiest, hoe je bepaalt welke ETF’s bij je passen én ik beantwoord je vragen in een of meerdere online vragensessies.

Vragen over individuele aandelen zal ik niet beantwoorden. Deze training gaat over de basisprincipes van beleggen, de praktische uitvoering en beleggen in pakketjes van beleggingen (ETF’s). Omdat dat nou eenmaal voor de meeste mensen de makkelijkste oplossing is.

Kies je voor de VIP-versie, dan krijg je ook twee online ‘terugkomdagen’, waarop we de portefeuille gaan aanpassen als dat nodig is en je weer extra vragen kunt stellen.

Hieronder zie je de verschillen tussen de twee pakketten.

Als je voor 20 maart 2020 17:00 uur bestelt, dan krijg je eenmalig de forse BETA-korting van 60%. De reden voor deze korting is dat de training pas gemaakt zal worden vanaf maandag 30 maart. Deze korting komt na 20 maart niet meer terug.

De korting van 60% is nog zo lang geldig:

GESLOTEN: je kunt je niet meer aanmelden voor de betaversie van deze online training. Meteen horen wanneer de inschrijving weer open gaat? Meld je dan aan voor de gratis mailservice

Ingeschreven maar nog geen bevestiging ontvangen? Check je spamfolder!
Heb je je aangemeld, betaald en nog geen bevestigingsmail van mij ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder. Vooral bij mensen met gmail komen mijn mails blijkbaar niet aan. Voeg a.j.b. mail@blondjesbeleggenbeter.nl toe aan je contacten.