Menu Sluiten

Mail bij nieuwe datum seminar of workshop

In september 2016 organiseerde ik de dag Starten Met Beleggen, waarop top-experts Hans Oudshoorn, Martine Hafkamp en Martijn Rozemuller hun beste tips deelden. We denken over een herhaling en over extra dagen met daarin aandacht voor bijvoorbeeld technische analyse, maar een datum is nog niet geprikt. Zorgen dat je het meteen hoort als er een nieuwe datum is? Laat dan hier onder je gegevens achter.

Gratis maandelijkse mailservice
Weet je dat ik ook iedere maand een nieuwsbrief verstuur? Daarin zet ik de stand van mijn portefeuille (zijn mijn aandelen gestegen of gedaald en waarom). En als ik in de tussentijd iets koop of verkoop, meld ik dat in een extra mailtje. Ook deze mails ontvangen? Meld je dan hier aan voor de gratis mailservice.

Share Button