Menu Sluiten

Ik mag 5 boeken verloten! In deze video leg ik uit hoe je kans maakt

Update 12 december 2016: Je kunt niet meer meedoen aan deze actie. De winnaars (Willem, Henok, W.v.d.Berg, Gerard en Hedwig) hebben een mailtje van mij ontvangen en het boek is naar ze verstuurd.
Teleurgesteld dat je niet gewonnen hebt? Je kunt het boek bestellen voor EUR 12,50, maar zonder verzendkosten. Stuur daarvoor een mail naar info@writersunited.nl Met het boek krijg je dan een factuur. Bij ontvangst betalen.

Ik mag 5 x het boek Beleggen Kun Je Zelf verloten! Je kunt meedoen t/m zondag 4 december. Hoe? Dat vertel ik je in de video.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 Comments

    • Blondje

      Hoi Emmy, timing is niet mijn ding. Ik denk altijd maar zo: als je een leuk aandeel ziet en je bent er van overtuigd dat het bedrijf goed in elkaar zit, waarom zou je het dan niet kopen. En wat je ook kunt doen als je nog twijfelt: niet meteen alles kopen, maar beginnen met een deel van het bedrag dat je voor ogen hebt. Dan kun je later nog bijkopen eventueel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *