Menu Sluiten

Eindstand juli: herstel naar 10%, maar de AEX komt dichterbij

2017-07-31 RendementMijn rendement is de afgelopen maand weer teruggeveerd, naar 10,08%. Maar de AEX heeft ook een steil herstel laten zien en komt nu bij me in de buurt met een rendement van 8,75%.

Tesla en Netflix stomen lekker door, maar Ahold gaat nog altijd niet al te best.

Hieronder zie je hoe mijn portefeuille er nu voor staat:
2017-07-31 Portefeuille

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 Comments

  1. Marly Mulders

    Ja ja daar is het herstel! Vasthouden aan je beleggingsvisie is het belangrijkste wat ik heb geleerd in de wereld van beleggen. Inmiddels is er wel bij mij een kleine correctie aan het plaats vinden, maar hé dat bied ruimte voor de verdere weg omhoog;) Positief als ik ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *