Menu Sluiten

Eindstand januari: Uit de put ☆ In één maand al meer dan 7 procent rendement

put-pixabay-788430_1920De eerste maand van het nieuwe jaar is goed begonnen, helemaal als je dat vergelijkt met de nare laatste maanden van 2018. Financiële markten lijken weer helemaal uit de put te zijn gekropen. Net als de blonde portefeuille. Die behaalde een rendement van 7,13% en de AEX steeg met 6,71%.

Met name Netflix is snel gegaan. WeightWatchers is opnieuw een forse min in mijn portefeuille. De koers daalde met meer dan 17 procent.

Ik heb niets gekocht of verkocht deze maand.  Al tijden staat er een aardig bedrag aan cash. Zonde om dat onbelegd te laten – spaargeld heb ik al voldoende op een andere rekening en dat levert nauwelijks iets op. Waar ik dan in zou moeten beleggen, weet ik nog even niet.

Portefeuille

2019-01-31 Portefeuille