Menu Sluiten

Eindstand augustus: bijna 12,5 procent rendement

blauw-bloemetjeDe afgelopen maand is het rendement op de blonde portefeuille weer verbeterd, van 10 procent eind juli naar 12,46 procent eind augustus. De AEX daalde juist, de index ging van 8,75% naar 6,80%.

Ik heb besloten Ahold en Shell voorlopig nog aan te houden, maar ze blijven allebei wel op mijn lijstje van afscheidskandidaten staan. Natuurlijk, zodra ik een wijziging aanbreng in mijn portefeuille dan hoor je dat direct. Als je wilt, kun je je (gratis) aanmelden voor de mailservice via www.blondjesbeleggenbeter.nl/mailservice/   Dan komen mijn berichten vanzelf naar je toe. Ik stuur bijna nooit iets en mocht je het desondanks toch zat worden, dan kun je je ook weer zo afmelden.

Tot ik weer iets doe ben je misschien geïnteresseerd in de ontwikkeling van het rendement op mijn portefeuille, of in de inhoud van de portefeuille zelf. Je vindt ze hieronder.

De ontwikkeling van het rendement op mijn portefeuille:

Rendement 2017-09-01 om 00.21.59

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn portefeuille:
Portefeuille 2017-09-01 om 00.21.59

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *