Menu Sluiten

Het Blondjes Beleggen Beter-boek ligt in de winkels!

Wil je starten met beleggen en weten hoe ik het heb gedaan? Lees dan mijn boek:
Blondjes beleggen beter, In 7 stappen naar simpel en succesvol beleggen.

Bij de eerste druk ontvang je gratis toegang tot een online mini-cursus starten met beleggen.

Bestel mijn boek
* Bestel een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap >
* Of:

Persbericht:
Blondjes beleggen beter
Leer beleggen van een beursblondje

Het is wetenschappelijk bewezen dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Om te zien hoe een blónde vrouw het ervan af zou brengen, begon Janneke Willemse haar website BlondjesBeleggenBeter, waarop ze precies laat zien hoe ze belegt. Dat pakte verassend goed uit, want in 4,5 jaar tijd was haar vermogen verdubbeld.

In haar boek Blondjes Beleggen Beter laat Janneke zien hoe ze dat voor elkaar kreeg. Ze laat zien dat je door ‘blond’ beleggen je geld kunt laten groeien. Simpel, snel en op de manier die bij jou past. Zelfs als je nu nog weinig geld of kennis hebt. Met de juiste handvatten en een paar vuistregels kun je ver komen. Geld verdienen op de beurs, zonder daar de hele dag mee bezig te zijn of eerst een forse studie te moeten doen: het kán gewoon.

Janneke Willemse deed als journalist jarenlang verslag van het beursnieuws. Toch duurde het tot 2013 voor ze zelf serieus durfde te starten met beleggen. Op haar website BlondjesBeleggenBeter.nl schrijft ze over haar eigen beleggingen. Daarnaast is ze als beurscommentator en presentatrice te zien op financiële nieuwszender RTL Z. In 2018 won ze de Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert.

Blondjes Beleggen Beter | Janneke Willemse | 9789021574998 | € 20,- | 28 januari 2020